6. heinäkuuta 2017

16 KUVAA PUHELIMESTA

01
1 Vaikkei se ihanteellisin kesäaika olekaan vielä täällä, tykkään kovasti siitä kun puut ovat saaneet lehdet takaisin ja aamulla polkiessa töihin klo 7 aikoihin on oikeasti lämmin! 2 Aloitin aikaisemmin kesäkuussa myös uusien kesähepeneiden oston: melonipaita ja kivat farkkushortsit! Simple is best.

02
1&2 Vielä parit fiilistelykuvat Hossan avajaisista. Miten vesi voi ollakaan noin kauniin turkoosin väristä? Ja Salen puheesta piti myös saada todistusaineistoa, tottakai! (Kyllä se siellä on, kun oikein siristelee...)

03
1 Vietettiin Akselin kanssa juhannus poikkeuksellisesti jopa Kainuun ulkopuolella - auton keula kohti Tahkoa! 2 Perjantaipäivä ja Evelina. Vaikken suurin fani olekaan, onhan se aina eri asia fiilistellä musiikkia livenä, vaikkei artisti olisikaan mieluisin.

04
1&2 Kaija Koo ja Sanni! Molemmat mahtavuutta - Sanniin olen aina omannut jonkinlaisen viharakkaussuhteen, mutta kyllähän se livet vetää helvetin hyvin.

05
1 Filtteri tekee kuvasta jotenkin kolean näköisen, mutta ihmeen hyvin säät juhannuksena suosivat. Ei ainakaan satanut vettä (paljoa ainakaan)! 2 Me ei onneksi eksytty vaahtoaltaaseen, mutta hyvä että muilla oli mukavaa.

06
1&2 Lauantaipäivä ja Tahkon maisemia

07
1&2 Ja viimeisimpänä mitä kaikista eniten odotin: ANTTI TUISKU. Aivan mahtavat livevedot ja upea karisma. Nyt voin kuolla onnellisena.

09
1 Mullapa loppuikin viiden kuukauden työharjoittelu viime perjantaina! Sen kunniaksi uuden grillin testaaminen hyvän ruoan ja juoman parissa. Maanantaina jatkuikin sitten samaisessa työpaikassa työsuhde - pitää olla onnellinen, että on oman alan töitä! 2 Viikonloppuna vietettiin niin ihanaisen veljentytön 2-vuotissynttäreitä. Miten sitä heltyykään, kun pieni lapsi hihkuu riemusta pakettia avatessaan: "uusi kypärä, uusi kypärä!!" ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon EOS 60D
• Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC OS HSM

Instagram

Kiitos kommentista ♥