29. heinäkuuta 2017

ERITTÄIN HYVÄÄ LAUANTAITA

Viikonloput kyllä tekee erittäin hyvää. Kohta on kokonainen heinäkuu taputeltu virallisissa töissä viiden kuukauden harjoittelun jälkeen ja vielä jatkuu! Tosin ensi viikon perjantaina aloitan erittäin ansaitun viikon lomani, jota odotan niin paljon.

Ainoastaan vaan, että stressileveli paukkuu jo kolminumeroisissa summissa. Elokuu tulee olemaan niin täynnä tekemistä ja juoksentelua paikasta toiseen, että koetan tässä vielä tämän viikonlopun hengähtää, ennen kuin alkaa armoton muuttoon valmistautuminen, reissuun lähtö ja sieltä hengistä selviäminen, yhden vapaastivalittavan koulukurssin loppuun tekeminen ja opinnäytetyön viimeiset rutistukset.

Eli me tosiaan muutetaan elokuun puolessa välissä. Muuttoa edeltävällä viikolla lähdetään sinne Prahaan, joten jossain siinä välissä pitäisi saada pakattua loput tavarat ja sitten loman jälkeen aloittaa tavaroiden roudaus. Tähän kaikkeen tosiaan vielä kouluhommat ja työt, niin tadaa! Toivottavasti tulen pärjäämään.

01
02
03
04

Tulevaa lomaa ja ulkomaanmatkaa odotan kyllä tällä hetkellä eniten ikinä. Totta kai muutto tulee myös täysin oikeaan saumaan siinä suhteessa, että kaipaan vähän maisemanvaihdosta ja uusia tuulia, mutta kummasti se matkustelu välillä piristää! Parisuhteen laatuaikaa ja upeita kokemuksia odotellessa.

Muuttoa ollaan onneksi aloitettu jo pikkuhiljaa - jotain tarpeettomia tavaroita ollaan pakattu erillisiin muovipusseihin ja laatikoihin, jotka aiotaan nakata menemään. Lisäksi esim. keittiöstä kaikki sellaiset astiat, kipot ja kupot, joita ei tulla enää parissa viikossa tarvitsemaan, on laitettu sivuun. Ehdottomasti paras tapa, että pakkailee tavaroita jo hyvissä ajoin pois! Ei sitten tarvitse kauhealla kiireellä rynniä edes takaisin. En muuten maininnut vielä, mutta pysytään siis edelleen Kajaanissa. Ei vielä koeta tarvetta muuttaa sen kauemmaksi ja molemmilla on työt täällä.

06
07
08

Pari viikonloppua sitten vietettiin pienimuotoisia "grillijuhlia". Tehtiin ihan älyttömästi grilliruokaa, juotiin vähän viiniä, pelattiin liian hauskoja lautapelejä ja kuunneltiin hyvää musiikkia! Kuvia ei valitettavasti tämän enempää ole, jostain syystä niiden ottaminen etenkin järjestelmäkameralla jää aina jotenkin vähäiseksi. Kiitoksia kaikille mukana olleille! Olihan meillä ihan hauskaa, vaikka ylemmässä kuvassa Sonja vähän protestoikin!

09
10
11

Jotain muutosta ulkonäköönkin: sain silmälasit! Mun näkö on ollut heikohko jo amiksesta lähtien, mutta jostain syystä (laiskuus) en ole käynyt optikolla tarkistuttamassa simmujani. Viikko sitten äiti jo toppuutteli, että nyt on aika mennä, ja kyllähän se tuomio silmälasien suhteen tuli! Optikko vähän varoitteli, että autoakaan en saisi tällä näöllä ajaa.

Eilen kävin sitten noutamassa uudet pokat, ja täytyy sanoa, että totuttelemista vaatii! Hassua nähdä kaikki täysin terävästi - ei sitä osannut aiemmin ajatella, miten sumea näköni onkaan. Nyt vain sitten totuttelemaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon EOS 60D
• Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC OS HSM

Instagram

Kiitos kommentista ♥