11. elokuuta 2017

PRAGUE / PART 1

Moikka ja hyvää perjantaita kaikille! Mä olen nyt viime keskiviikkona palannut minilomaltani Prahasta, Tšekistä. Loma tosin edelleen jatkuu ja palaan vasta maanantaina töiden ääreen.

Lähdettiin siis avokin kanssa viime sunnuntaina 6. päivä elokuuta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, josta lentomme Prahaan lähti klo 15.50. Tässä nähtiin taas näitä pohjoisessa asumisen riemuja, kun ajomatka etelää kohti alkoi jo viiden aikaan aamulla. Oltiin lentokentällä muistaakseni jo yhden aikoihin, eli matka meni loppujen lopuksi mukavan kepeästi ja ei tuntunutkaan niin pitkältä, kuin mitä aikaisemmista reissuista muistelin. Auto siis parkkiin ja nokka kohti lähtöselvitystä!

01

Lento Prahaan ei kestänyt kahta tuntia kauempaa, eli oltiin Václav Havelin lentokentällä jo kello viiden aikoihin paikallista aikaa. Hotellille päästiin kuitenkin vasta kahdeksan maissa johtuen siitä, että meidän etukäteen maksamaa kyytiä ei näkynyt lentokentän aulassa, vaikka piti. Juoksenneltiin ympäri kenttää etsien apua, ja onneksi saatiin kuin saatiinkin se meidän kyytimme järjestettyä.

Koska kyseessä oli tosiaan nimensä mukaisesti miniloma (sunnuntaista keskiviikkoon), ei keretty sen kummempia tekemään kuin yksinkertaisesti tutustumaan kaupunkiin! Maanantaina käytiin paikallisessa eläintarhassa nimeltä Prague Zoo, joka oli kyllä kieltämättä upea.

02
03
04
05
06
07

Itsestäni ei ole reissun aikana kuin muutama hassu kuva, ja tässä taitaa olla se normaalein ...

08
09
10
11
12
13
14
15

Mukavasti muutama tunti vierähti näissäkin merkeissä! Loput reissun kuulumiset ja kuvat seuraavassa postauksessa. :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Canon EOS 60D
• Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC OS HSM

Instagram

Kiitos kommentista ♥